Welkom bij
Basiel en Babette

Welkom bij Basiel & Babette,

Begin 2020 hebben wij deze bestaande locatie toegevoegd aan onze organisatie. Ondertussen heeft onze verantwoordelijke voor de inrichting haar magie losgelaten en hebben we een prachtige locatie die helemaal aansluit bij onze visie.

De kinderopvang biedt plaats aan 24 kindjes per dag maar dit is per januari 2021 uitgebreid tot 36 opvangplaatsen.

We werken met verschillende leefgroepen waar de kindjes verdeeld zitten op basis van hun leeftijd en ontwikkelingsniveau. De ruimtes zijn dan ook voorzien met leuk en gevarieerd spelmateriaal dat aangepast is aan de leefgroep. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkeling van het kind gestimuleerd wordt.

Naast het aanbod spelmateriaal wordt er dagelijks ook nog ingezet op pedagogische activiteiten. Door middel van deze activiteiten moeten de kindjes nog meer uitgedaagd worden, moeten ze zoveel mogelijk kunnen ontdekken en worden banale opdrachtjes een mooie ontdekkingsreis.

We beschikken hier ook over een buitenruimte die het hele jaar daar zoveel mogelijk benut wordt.

Het welzijn van de kinderen staat centraal. Elk kind moet zich gelukkig voelen in de opvang en van daaruit kan er heel veel bereikt worden. Al onze begeleiders staan dan ook klaar met een knuffel, een luisterend oor en nog zoveel meer.

Ook taalstimulatie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Kinderen kunnen op zoveel manieren uitdrukken wat ze ervaren. Het is onze taak om bij te dragen aan de taalontwikkeling en kindjes de ruimte te geven om zich uit te drukken.

Indien jullie een uitgebreide uitleg wensen, vul dan gerust het contactformulier in.