Van harte welkom op de website van kinderdagverblijf Okidoki, dé plek in Boechout voor de opvang van uw kleinste spruit. Bij ons krijgt uw baby of peuter de aandacht die hij of zij verdient, met steeds een aanpak op maat van zijn of haar leeftijd en persoonlijke eigenschappen.

Elk kind is anders. Daarom zijn onze kinderverzorgsters erop getraind om meteen te zien wat uw kind nodig heeft om zich goed te voelen. Bij ons krijgt uw spruit trouwens ook alle ruimte die nodig is om zich te ontwikkelen en spelenderwijs levenservaringen op te doen. 

Ook aan voeding en een evenwichtig dagprogramma wordt enorm veel aandacht besteed. Deze deskundigheid maakt van onze crèche de geliefkoosde opvangplek voor heel wat kindjes uit de regio.

Van harte welkom op de website van kinderdagverblijf Bengelland in Oostmalle. Dé plek bij uitstek om uw kinderen een veilige thuishaven te bezorgen terwijl u met een gerust hart kan gaan werken. Onze verzorgers zijn allen sterk gediplomeerd en weten als geen ander hoe ze met uw kleine spruit moeten omgaan.

We houden steeds een beperkt aantal kinderen. Dit doen we zeer bewust, zodat we uw kind de best mogelijke zorgen kunnen geven, en een behandeling op maat van zijn of haar karakter. Kindjes zijn bij ons geen nummers, maar verdienen het om geliefkoosd en gekoesterd te worden.

Deze aanpak heeft ons in het verleden al veel succes opgeleverd, en ook vandaag blijft Bengelland een populair onderkomen voor kindjes uit de hele streek.